Vriend worden

U kunt de Stichting Vrienden van de Oranjerie Dieren steunen door een donatie te doen of door vriend te worden van de stichting. Als uw vriend wordt, steunt u de stichting structureel. Zo weten we vooraf waarop we kunnen rekenen en welke langlopende projecten wij kunnen (blijven) financieren.

Tip: Wilt u gebruik maken van fiscaal voordeel? Bij een donatie van 100,00 euro of meer kan periodiek schenken een aantrekkelijke optie voor u zijn.

Ik wil graag een donatie doen aan de Stichting Vrienden van de Oranjerie Dieren. Ik machtig de Stichting Vrienden van de Oranjerie Dieren om het volgende bedrag van mijn rekening te schrijven. Het minimum bedrag is 25 euro per jaar.

De Stichtingen Oranjerie Dieren en Vrienden van Oranjerie Dieren hechten grote waarde aan de privacy van belangstellenden en donateurs. Uw persoonsgegevens worden dan ook zorgvuldig behandeld.

De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen of de gegevens in een (donateurs)bestand te verwerken. Wij zullen deze gegevens niet aan anderen verstrekken.

Vorm

Aanspreektitel

Wilt u op de hoogte blijven
van het laatste nieuws?

Vul dan uw gegevens ook in voor de nieuwsbrief via deze link.

Overige vragen?

De secretaris beantwoordt ze graag
Paul Ermers
0313 420288
info@oranjerie-dieren.nl

Vragen over financiele ondersteuning?

Neem dan graag contact op met de penningmeester
Frans Schoonen
0640745490