Home

 

Welkom op de website van Stichting Oranjerie Dieren en Stichting Vrienden van de Oranjerie Dieren.

Voor informatie over reserveringen etc. gelieve u contact op te nemen met de medewerkers van de Oranjerie, petit café,  Hogestraat 9a, 6953 AN Dieren, telefoonnummer 0313-450239.   e-mail info@oranjeriepetitcafe.nl. de Oranjerie, petit café is bereikbaar van woensdag tot en met zondag.  Website: http://www.oranjeriepetitcafe.nl    

Bigband Dieren gaat op moederdag 13 mei 2018 tussen drie en vijf uur gratis voor u optreden!

Bigband Dieren staat onder leiding van Vincent Bergervoet en bestaat uit twintig enthousiaste amateur muzikanten uit Dieren en omstreken. BBD werd in 2000 opgericht en in de eerste 16 jaar van hun bestaan trad de Bigband op onder de naam Beezzzty Bigband. Om meer herkenbaarheid te geven aan de herkomst van de band, de plaats Dieren, werd in 2016 besloten de naam te veranderen in Bigband Dieren. Saxofoons, trompetten en trombones aangevuld met ritmesectie zoals contrabas en piano én twee zangeressen brengen een programma dat repertoire bevat van meerdere stijlen uit verschillende perioden zoals funk, swing, soul en jazzrock.


10 juni – Jazzcombo Ben Martin

Oude bekenden in de Oranjerie: de Ben Martin band onder leiding van Miguel Martinez.

Ben Martin is een jazzband uit Dieren. Een bigband is het (nog) niet helemaal, maar de bezetting mag er toch zijn: een vier man tellende ritmesectie (drums, bas, piano, gitaar), twee altsaxofonisten, twee tenoristen en een baritonsaxofonist. Plus een zangeres.

Bandleider Miguel Martinez – topsaxofonist en docent aan de muziekschool van het Rhedense cultuurbedrijf RiQQ ­– heeft met de enthousiaste musici een gevarieerd repertoire opgebouwd. Op het repertoire staan stukken van onder meer Duke Ellington, Herbie Hancock, Thelonious Monk, Sonny Rollins en Charlie Parker.


Aktie: vrienden werven vrienden voor de Stichting Oranjerie Dieren.

Wij roepen onze vrienden op om uw vrienden, buren, familie te vragen vrienden te worden van onze stichting. Wanneer u een vriend aanbrengt en de nieuwe vriend geeft aan minimaal 2 jaar vriend te willen blijven, krijgt hij/zij gratis het boek over het park en Mej. Viëtor met de titel "Buitenplaats Carolinapark Dieren". 


Opgeven kan via onze website. Klik hiervoor op deze link
 

 

 


 

 

 
 

JDI internet professionals Diepenmaat
       
       

© Copyright 2018 Stichting Oranjerie - Website door JDI internet professionals