Home

 

Welkom op de website van Stichting Oranjerie Dieren en Stichting Vrienden van de Oranjerie Dieren.

Voor informatie over reserveringen etc. gelieve u contact op te nemen met de medewerkers van de Oranjerie, petit café,  Hogestraat 9a, 6953 AN Dieren, telefoonnummer 0313-450239.   e-mail info@oranjeriepetitcafe.nl. de Oranjerie, petit café is bereikbaar van woensdag tot en met zondag.  Website: http://www.oranjeriepetitcafe.nl  

Programma Oranjerie november – december 2017

Zondag 12 november 2017 – Astrid Volckerick van drie tot vijf uur.

 

Zangeres Astrid Volckerick uit Bronckhorst  en gitarist Frans van Keep uit Nijmegen brengen een gevarieerd programma met mooie jazz ballads, Franse chansons en Braziliaanse bossanova. 

                                                                      

Bij enkele van de Braziliaanse nummers draagt zij bij wijze van intro een vertaling voor in het Nederlands, omlijst door gitaarklanken.

Kom genieten van deze prachtige muziek, vertolkt door twee professionele artiesten,  en waan u op een strand in Brazilië of op een terras van een Frans cafeetje. En dat op een zondagmiddag in november!

 

Zondag 10 december 2017 – 3xNix

In dit geval 3xiets, of 3 keer leuk, want het wordt al het derde optreden van deze band in de Oranjerie. En een middagje genieten is verzekerd met de heerlijk swingende ballads uit de pophistorie, vertolkd door Leon, RJ en Paul.

              

De priemgetallentour

Voor het seizoen 2017-2018 heeft 3xNix een compilatie van zijn mooiste nummers en een selectie van nieuwe, nog mooiere en fijnere ballads uit de popmuziek gemaakt. Daarbij putten zij ook uit recenter werk uit de jaren 90 en na 2000. U, als verwend publiek, zal deze nummers zeker kunnen waarderen. Ze bezitten allen die prachtige compositie en arrangementen, waar 3xNix zo bekend om staat. Deze nummers bezitten de ondeelbaarheid van parels. Ondeelbaar, priemgetallen. Vandaar de naam van onze nieuwe tour. Ondeelbaar? Niet helemaal. Wij delen ze met U!

 

Tweede Kerstdag – Jolien en Guus

Jolien en Guus, een bijzonder duo dat de Kerst in de Oranjerie komt opluisteren met kerstliedjes in een eigentijds jasje. Zangeres Jolien, bekend als vlogger en van coverband Spot, weet met haar prachtige stem, samen met de koortjes van Guus kippenvel te bezorgen. Het duo is afkomstig uit Didam en speelt al jarenlang samen, op Tweede Kerstdag gaat ook Dieren horen wat deze muzikanten in hun mars hebben!

 

 

 

  

72e Herdenking van de bevrijding van Dieren op 16 april 1945 bij het Oorlogsmonument in het Carolinapark.

13 april 2017 om 13.30 uur vond de herdenking plaats bij het monument in het Carolinapark in Dieren. Tijdens de plechtigheid lazen leerlingen van groep 7 van de Koningin Emmaschool en leerlingen van de 1e klassen MAVO van scholengemeenschap Het Rhedens zelfgemaakte gedichten/verhalen voor. Burgemeester Petra van Wingerden-Boers hield na het welkom door Ap Lammers, voorzitter Stichting Vrienden van de Oranjerie, een toespraak om de bevrijding van het dorp Dieren, 72 jaar geleden, te herdenken. Ook leden van het Dierens Mannenkoor en leden van "Keep them Rolling" waren aanwezig. De burgemeester en wethouder Constans Pos legden o.a. een krans bij het monument.

    

 

 

Aktie: vrienden werven vrienden voor de Stichting Oranjerie Dieren.

Wij roepen onze vrienden op om uw vrienden, buren, familie te vragen vrienden te worden van onze stichting. Wanneer u een vriend aanbrengt en de nieuwe vriend geeft aan minimaal 2 jaar vriend te willen blijven, krijgt hij/zij gratis het boek over het park en Mej. Viëtor met de titel "Buitenplaats Carolinapark Dieren". 


Opgeven kan via onze website. Klik hiervoor op deze link
 

 

 


 

 

 
 

JDI internet professionals Diepenmaat
       
       

© Copyright 2017 Stichting Oranjerie - Website door JDI internet professionals