Home

In memoriam 

George Diepenmaat bestuurslid van de Stichting Oranjerie Dieren en de Vrienden van de Oranjerie is dinsdag 4 augustus overleden. George was al van het begin (2000) betrokken bij de realisatie van de Oranjerie in zijn geliefde Carolina park. Zoals George betrokken is bij projecten als deze, zakelijk, prive hij ging ervoor.

Met veel enthousiasme, betrokkenheid en met humor en bij tijd en wijle boosheid als het niet liep zoals hij/wij hadden gehoopt dat het zou gaan. George heeft binnen ons bestuur de functie als penningmeester tot september 2019 met verve vervult en daarna als algemeen bestuurslid.

Onze grote Oranjerie vriend van het eerste uur is helaas niet meer. Als bestuur zullen wij hem missen bij de bestuursvergaderingen, zijn lach, alerte opmerkingen. Wij en allen die zich bij de Oranjerie, petit Café betrokken voelen danken George voor zijn inzet en vriendschap.

Wij wensen de Familie Diepenmaat, heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Het bestuur van de Stichting Oranjerie Dieren en

Stichting vrienden van de Oranjerie Dieren

        

 

Link naar een artikel over George  Diepenmaat in de Gelderlander


Voor informatie over reserveringen etc. gelieve u contact op te nemen met de medewerkers van de Oranjerie, petit café,  Hogestraat 9a, 6953 AN Dieren, telefoonnummer 0313-450239.   

e-mail info@oranjeriepetitcafe.nl. De Oranjerie, petit café is bereikbaar van woensdag tot en met zondag.  Website: ​http://www.oranjeriepetitcafe.nl   

 

 
 

JDI internet professionals Diepenmaat
       
       

© Copyright 2020 Stichting Oranjerie - Website door JDI internet professionals