Home

 

Welkom op de website van Stichting Oranjerie Dieren en Stichting Vrienden van de Oranjerie Dieren.

Voor informatie over reserveringen etc. gelieve u contact op te nemen met de medewerkers van de Oranjerie, petit café,  Hogestraat 9a, 6953 AN Dieren, telefoonnummer 0313-450239.   e-mail info@oranjeriepetitcafe.nl. de Oranjerie, petit café is bereikbaar van woensdag tot en met zondag.  Website: http://www.oranjeriepetitcafe.nl    

Op 11 november 2018 zal het Lammy Bruyns Combo tussen drie en vijf uur gratis voor u optreden.

 

Genieten van Musette en Chansons……?

               met het   Lammy Bruyns Combo

waant u zich weer in het gezellige Parijs van de jaren ‘30/40!

Accordeoniste Lammy Bruyns, met haar vaste begeleiders op gitaar en bas, brengt sfeervolle Musette walsjes, java’s en tango’s, maar ook “Gypsy Swing” zoals die werd gespeeld door de legendarische zigeunergitarist Django Reinhardt en zijn “Hot Club de France” kwintet.

Daarnaast brengt Lammy onvergetelijke Franse chansons die prettig in het gehoor liggen, sfeervol omlijst door haar twee gitaristen en haar bassist.

Muziek die -  naast een concert-optreden -  ook bijzonder geschikt is tijdens een gezellige soirée, bij een lezing of in een kunstgalerie. De muziek van dit  ‘Frans getinte” combo past er zeker bij.

Waar vind je tegenwoordig nog zulke sfeervolle Musette? 

 


Programma Oranjerie  december 2018

9 december – the Golddiggers

The Golddiggers spelen alle drie en zingen alle drie: de mooiste nummers van de jaren 60 en 70 die meestal in driestemmige samenzang worden gebracht. Hun repertoire bestaat uit nummers van: The Eagles, The Beatles , The Cats, Creedence Clearwater Revival, The Brothers Four, The Fortunes en vele anderen. De drie zijn: Wil Smetsers, Frank Francoise en Kees Smetsers.

Een middagje lekker luisteren en misschien wel lekker swingen!


Aktie: vrienden werven vrienden voor de Stichting Oranjerie Dieren.

Wij roepen onze vrienden op om uw vrienden, buren, familie te vragen vrienden te worden van onze stichting. Wanneer u een vriend aanbrengt en de nieuwe vriend geeft aan minimaal 2 jaar vriend te willen blijven, krijgt hij/zij gratis het boek over het park en Mej. Viëtor met de titel "Buitenplaats Carolinapark Dieren". 


Opgeven kan via onze website. Klik hiervoor op deze link
 

 

 


 

 

 
 

JDI internet professionals Diepenmaat
       
       

© Copyright 2018 Stichting Oranjerie - Website door JDI internet professionals